Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

zapora • programosy.pl

• Ogłoszenie:

zapora

Bezpieczeństwo systemów, usuwanie wirusów, dobieranie programów antywirusowych. Obowiązkowe logi w tym dziale: trzy z FRST + Gmer.

zapora

Postprzez simon_centrum 15 Lut 2006, 01:52

reklama
nie mogę włączyć zapory systemowej w win xp z sp2 :!:
simon_centrum
~user

Dołączenie: 13 Lut 2006, 10:35
Miejscowość: wawa

Postprzez jeff 15 Lut 2006, 01:53

simon_centrum napisał(a):nie mogę włączyć zapory systemowej w win xp z sp2

co sie pokazuje ? Jakis błąd czy co ? Wiecej info :!:
jeff

Postprzez simon_centrum 15 Lut 2006, 01:56

chcąc wejść pokazuje sie komunikat: z powodu niezidetyfikowanego problemu system windows nie może wyświetlić ustawień zapory systemu
simon_centrum
~user

Postprzez jeff 15 Lut 2006, 02:01

luknij

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb%3Bpl%3B892199

http://forum.tweak.pl/Problemy-Z-Zaporaaaa-t120436.html
jeff

Postprzez simon_centrum 15 Lut 2006, 02:35

próbowałem, dupa zbita!
simon_centrum
~user

Powróć do Bezpieczeństwo

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości