Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 recovery dick do hp pavilion dv8000 • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: reaConverter Lite • Honeycam • Kiwi for Gmail • SD Card Formatter • Mozilla Firefox • Trellix Stinger • RocketCake • OkMap • NetBeans IDE
Witam. Poszukuje recovery dick do lapka HP Pavilion dv8000. Dwa dni temu siadłem do zrobienia systemu. Utowrzylem cztery recovery dick na podstawie specjalnego dysku utworzonego fabrycznie na moim kompie przez HP. po nagraniu 4 DVD i probie instalacji nowego systemu okazalo sie ze w moim kompie zainstalowana motyw do innego laptopa. (po wlozeniu recovery dick wyswietla sie wrong notebook model) cos takiego. Ewidenta wina fabryki. Jednak moja gwara juz mineła... Szukam na własna reke bo na płytki od HP do mojego modelu trzeba czekac od 3 tygodniu do 2 miesiecy. Jelsi ktos dysponuje takimi prosze o kontakt lub jakas rade pozdrawiam.
jaki system chcesz tam instalować? spróbuj może xp'ka : sterowniki : http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=pl&dlc=pl&product=500449&lang=pl
To jest widows media center. Przynajmniej do tego mam cd-keya. NIe chce nic bez recovery disk instalować. To jet komp mulimedialny z ogromna iloscia wszelakich sterwnikow nie mowiac o tym ze moge trawale udzkodzic.