Posiadam kartę TV FunTV Tv Tuner, jest to karta pożyczona i niestety nie znam wiecej szczegułów na jej temat:( Jest do niej dołączony program CyberLink Power VCR II. Korzystam ze zwykłej anteny siatkowej. Mam taki problem, mianowicie... nie mam dźwięku w czasie odbioru programów. A dokładnie opisując problem, to w trakcie automatycznego wyszukiwania programów, kiedy pokazuje się obraz któy bardzo śnieży i nie wyłapuje żadnego programu to słychać szum który temu towarzyszy, a w momencie kiedy złapie program, który czysto odbiera głos znika, nie ma ani dźwięków z programu ani tych szumów. Mimo tego że obraz jest czysty. Próbowałęm zmieniać różne ustawienia ale to nic nie dało. Dodam także, że próbowałem instalować inne programy i pojawia się ten sam problem:( Teraz zainstalowałem ChrisTV Professional 4.99, problem jest ten sam, z taką różnicą że jeżeli łapie jakiś program, który bardzo jest zaśnieżony, obrazu praktycznie nie widac to słychać dźwiek(muzyke, rozmowy które powinny być jak program byłby czysty). Ale jak program będzie czysty tego dźwięku nie ma. Może ktoś pomoże mi rozwiązać ten problem? Zależało by mi na naprawieniu tego i używaniu programu ChrisTV, ponieważ posiada wiecej opcji konfiguracyjnych.
Przepraszam że tak zaile opisałem mój problem, ale nie potrafiłę prościej
Proszę o pomoc