nie.. on z założenia miał (i jest) zablokowany do usunięcia przez Administratora. Dlatego nic CI nie da jak włączysz przywracanie. Dlatego niech sobie stoi sam katalog. Mi nie przeszkadza, a także mam wyłączone przywracanie.a czemu tego drugiego folderu nie da sie otoworzyc (mam wylaczone przywracanie) moze dlatego
Pomimo tego, że musisz wyłączyć przywracanie systemu, powinieneś także wyłączyć usługę PRZYWRACANIE SYSTEMU. Ustaw ją jako ręczna. Pamiętaj także, że musisz wyłączyć WSZYSTKIE dyski z punktu przywracania.kleofas napisał(a):Mam podobny problem. Z tym że folder "System volume information" raz daje się otwierac a raz nie i to bez znaczenia z jakiego poziomu admin czy inny. Dodatkowo po włączeniu przywracania systemu jednego dnia sa punkty przywracania a na drugi dzień nie ma nic. Szukałem odpowiedzi na to pytanie ale bezskutecznie. System jest stabilny a funkcja przywracania systemu nie działa jak trzeba ale dałem sobie spokój i tak zostało. Może to wina płytki instalacyjnej windowsa?
Jesli ktoś zna odpowiedź to bede wdzięczny. Ciekawi mnie powód takiego zachowania sie systemu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości