przez studentnet 19 Sty 2007, 17:15
ale nie ma takiej opcji. znacie dobrze instalator.
wchodze zainstaluj , nie zadne tam napraw czy cos. pozniej on mi od razu nie wiem czemu wybiera partycje d. ale ja robie anuluj . i mam ten zwykły obraz gdzie sa partycje i ich rozmiary napisane. tu moge tworzyc i usuwac partycje . ale c nie chce mi usunac, bo mowi , ze sa pliki windows. jak wybieram zeby zainstalowc na d lub e to spoko pojawiaj sie opcje , zeby pozostawic system plikow bez zmian , albo rozne opcje formatowania. a jak wybieram zeby na c to jest strzezenie , ze instalowanie kilku kopii jest zle dla systemu itpo. i jak chce zainstalowac w tym folderze widkows to mam nacisnac klawisz L. a jak inny folder to inny przycisk i ZADNEGO slowa o foramatowaniu nie ma. wiem o co waqm chodzi , kiedys mialem tez win xp i byly takie opcje , wszystko elegancko formatowalo , nie wiem co teraz, czemub takie komunikaty i nie ma opcji formatuj?????
[ Dodano: Dzisiaj o 16:20 ]
kurde nawet ten symulator xp mi nie pomaga. bo w nim sa ladne wolne partycje a u mnie od razu znajduje juz zainstalowany system xp i lipa straszna........ niestety nie ma opcji sformatowania. probowalem tez w trybie awaryjnym ale nic z tego...