Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

windows widzi partycję, ale nie widzi na niej plików • programosy.pl

• Ogłoszenie:

windows widzi partycję, ale nie widzi na niej plików

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

windows widzi partycję, ale nie widzi na niej plików

Postprzez Kolo 24 Wrz 2006, 16:03

reklama
Zainstalowałem Windowsa XP (wersję bez SP), podczas instalacji, gdy wybierałem partycję do zainstalowania, widział 4 partycje: dwie NTSC, jedną FAT32 i jedną niezidentyfikowaną. Olałem to, zainstalowałem na jednej z NTSC, wchodzę do Windowsa, i niestety moja czwarta partycja wygląda na pustą. Próbowałem zrobić coś w zarządzaniu komputerem, wygląda to tak:
http://img165.imageshack.us/img165/6694/partycjats1.jpg

Na oko wygląda, jak bym formatował partycję F, ale nic takiego nie robiłem. Dysk ma 200gb, więc może to wina tego?
Ściągam teraz SP2, czy to może pomóc?

Prosił bym o pomoc, bo pliki na dysku F są dla mnie dość ważne (szczególnie że mam tam prawie wszystkie instalki programów Windowsowych).

Edit: Jeszcze jedna informacja, która może być pomocna - wcześniejsze instalacje windowsów działały bez zarzutu, dzisiaj rano miałem zainstalowaną wersję Windows XP Lite i widziałem tam cały dysk F. Była to wersja z SP2, dlatego pytam, czy może to pomóc.
:)
Kolo
~user

Dołączenie: 23 Wrz 2006, 18:05
Miejscowość: Wrocek

Postprzez Tom@szek 24 Wrz 2006, 16:06

F - nie ma przydzielonego systemu plików.
Pod Partition Magic powinno Ci się udać ją ustawić.
Tom@szek

Postprzez Kamilo15 24 Wrz 2006, 19:20

Jak sie wchodzi do tego zarządzania komputerem ??
Motorola C550 > Siemens CX75
Awatar użytkownika
Kamilo15
~user

Dołączenie: 06 Sie 2006, 20:48
Pochwały: 3

Postprzez JarekMk 24 Wrz 2006, 19:32

PPM na mój komputer
JarekMk
~user

Dołączenie: 10 Lis 2004, 13:38
Pochwały: 301

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości