otoz podczas wlaczania komputera po czarnym ekranie z napisem WINDOWS XP pojawia sie niebieski ekran na srodku z napisem ZAPRASZAMY. Po chwili wyskakuje mi okienko, nie mam nic napisane na tym okienku oprocz wykrzyknika na zoltym trojkaciku z lewej strony okienka i dwoch przycikow pod spodem TAK , NIE . wyglada to tak

kilkam TAK i system sie normalnie uruchamia, klikam NIE i takze sie dobrze uruchamia, co to jest ?? wczesniej tego nie bylo i komputer sie uruchamial sam nie trzeba bylo nic naciskac, a teraz zeby odpalic system musze nacisnac TAK albo NIE, pomocy jak sie tego pozbyc
Mam Windowsa XP home edition + SP 2
Dodam ze juz kiedys byl ten problem i po kilku dniach takiego stanu i po klikneciu TAK lub NIE juz nie chcial sie uruchomic i wracal do stanu pokazanego na obrazku i tak w kolko, potrzebny byl format.
Po formacie wszystko bylo ok przez okolo 2 miesiace i teraz znowu ten komunikat, teraz kilkam TAK i system sie normalnie uruchamia, klikam NIE i takze sie dobrze uruchamia ale pewnie bedzie tak jak wczesniej ze po kilku dniach takiego stanu i po klikneciu TAK lub NIE juz nie bedzie chcial sie uruchomic i bedzie wracal do stanu pokazanego na obrazku i tak w bedzie kolko, az znow bedzie potrzebny format.
MOZE TO WINA WINDOWSA XP KTOREGO MAM NA PLYCIE , jest to windows z automatycznie wgranym sp2.
POMOCY CO ROBIC ?????????????
Pozdrawiam