Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
stan uśpienia komputera a pobieranie plików • programosy.pl

• Ogłoszenie:

stan uśpienia komputera a pobieranie plików

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

Stan uśpienia Komputera a pobieranie plików

Postprzez SkyKRET 03 Sty 2006, 02:10

reklama
Witam wszystkich serdecznie!
mam krotkie pytanko na które odpowiedzi nie znalazłem nigdzie na tym forum oraz na goglach. Mianowicie zastanawiam się, czy W stanie uśpienia komputera (tj. po wciśnięciu przycisku na klaw. o symbolu półksiężyca.) działają uruchomione programy ?? A bliżej chodzi mi o to czy mogę coś pobierać mając uśpiony komputer ? .coś nie chce mi się w to wierzyc :? ale chcę zasięgnąc waszego zdania na ten temat.
P4 3.2ghz fsb-800 / ddr 512 / 120gb 8mb Seagate / Radeon 9600 Pro 256 (skręcony core i częstotlosc) / LCD 17; samsung Syncmaster 710n 12ms / nagłośnienie: Creative inspire 5.1 p5800 / Creative HQ-1300 / Creative SoundBlaster Audigy2/ niech Kret was prowadzi ...
SkyKRET
~user

Dołączenie: 18 Lis 2005, 21:46
Miejscowość: LubelskiE

Postprzez fluid 03 Sty 2006, 02:26

SkyKRET napisał(a):zy mogę coś pobierać mając uśpiony komputer ?

nie ma takiej mozliwosci
Sprzedam zestaw perkusji do GUITAR HERO na x360 - chetni pisacna PW
Each EMO can suck my ballsack but one in particular...
NIE POMAGAM NA PW, CHCESZ POMOCY - PISZ NA FORUM W ODPOWIEDNIM TEMACIE
GalkaPL - nieważne jaki będzie twój nowy nick my ZAWSZE będziemy pamiętać własnie ten...
Awatar użytkownika
fluid
*mod

Dołączenie: 12 Gru 2004, 00:38
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 947

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości