Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Samoczynne rozłączanie usb • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Samoczynne rozłączanie usb

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

Postprzez Gibki 20 Lut 2015, 17:42

reklama
Witam, od kilku dni mam problem z portami USB, a mianowicie wszystkie urządzenia które podepnę do któregokolwiek portu ( a są 3 w tym jeden 3.0 ) samoczynnie rozłączają się i ponownie łączą z laptopem, nie ma mowy o jakimkolwiek przesłaniu danych. Mam zainstalowanego w8.1 , próbowałem już odłączyć oszczędzanie energii , instalowałem jakieś sterowniki, ale niestety nic ro nie dało. Proszę o jakąś poradę.
Gibki
~user

Dołączenie: 08 Sty 2014, 15:25

Postprzez Łowca Androidów 20 Lut 2015, 20:33

W pierwszej kolejności pobierz >>>Hiren's BootCD<<< - wypal na CD, zabootuj z niej. Wybierz z menu Mini Windows XP - jak się załaduje podepinaj urządzenia do USB i testuj czy tak samo się zachowują - wykluzyy awarię hardwerową - lub potwierdzimy :)
Kobiety nie zmienisz, możesz zmienić kobietę, ale to nic nie zmieni.

nie potrafie znaleźć darmowego programu który byłby za darmo
---------------------------------------------------------------------------------------
sprawdź czy na systemie jest system
Awatar użytkownika
Łowca Androidów
»ekspert
»ekspert

Dołączenie: 11 Kwi 2014, 13:03
Pochwały: 105

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości