Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Wszystkie pliki są tylko do odczytu (windows xp) • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Microsoft OneDrive • FileTypesMan • Far Manager • ocenaudio • Back4Sure • Atlantis Word Processor • Microsoft Safety Scanner • Kaspersky Virus Removal Tool • Dr.WEB CureIt!
Witam! Przeinstalowałem sobie windowsa i właśnie zobaczyłem, że wszystkie pliki są "tylko do odczytu". Jestem zalogowany jako administrator, lecz nie mogę tego zmienić. Nawet, gdy utworzę nowy folder to od razu jest tylko do odczytu. Nie mam zielonego pojęcia co jest nie tak. Mam windows xp home edition. Proszę o pomoc
Czy tak masz na każdej partycji czy tylko na systemowej? Zobacz po utworzeniu takiego foldera kto jest włascicielem. Najlepiej daj screena okna z włascicielami.
Zapodawacz napisał(a):Przeinstalowałem sobie windowsa i właśnie zobaczyłem, że wszystkie pliki są "tylko do odczytu".