Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Zainstalowanie trzeciego systemu operacyjnego • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Plex Media Server • Camtasia Studio • FolderMatch • VirtualBox • Godot • Mozilla Thunderbird • Copernic Desktop Search Lite • PhraseExpress • PhotoStage Slideshow
Obecnie mam zainstalowane 2 systemy operacyjne i przy starcie systemu wybieram, który chce uruchomić. Ostatnio spodobał mi się Mac OS i mam pytanie, czy dało by się go zainstalować jako trzeci system operacyjny i czy Wszystko będzie dobrze działało z dwoma innymi Windowsami?
Jeżeli już to polecam http://forum.osx86.pl/viewforum.php?f=5. Nie ma sensu instalować tak starej wersji, jeżeli komputer jest kompatybilny z nowszymi.
Na forum podanym przeze mnie masz poradniki do nowszych wersji, które instalujesz jako samodzielny system. W linku od KamilK, odpalasz MacOS w wirtualnej maszynie w Windowsie, a poradnik dotyczy wersji 10.04 z tego co widzę.