Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Windows vista - problem z instalacja systemu, poważny • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Windows vista - problem z instalacja systemu, poważny

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

Postprzez Alvarez 08 Gru 2010, 13:38

reklama
Korzystam z oryginalnej płytki systemu Windows Vista, wiele razy przeinstalowywałem system i żadnych problemów nie było, takowe pojawiły się dopiero teraz... Otóż tak jak zawsze wpisuję kod instalacyjny, akceptuję regulamin użytkowania, wybieram dysk na którym chcę zainstalować system i zaczynają się tarapaty. Przy pierwszej opcji 'Kopiowanie plików systemu Windows' wszystko stoi na 0% i nagle wyskakuje komunikat 'Instalator systemu Windows nie może ponownie zainicjować aparatu wdrażania'. O co chodzi? Od trzech dni problem sie powtarza i nie moge z tym nic zrobic.
Alvarez
~user

Dołączenie: 23 Lut 2010, 10:18

Postprzez Okocza 08 Gru 2010, 16:03

Podaj konfigurację komputera. Pobaw się w biosie trybami sata bo to najprawdopodobniej ich wina.
eMachines E730G - Core i5-430M, 2GiB RAM, ATI Mobility Radeon HD5470, WD 320GiB; Cort Z-44,DR 0.09-0.42, Peavey Backstage
Mac OS X 10.7.4 Lion // Windows 7 Professional x64 // NIE POMAGAM NA PW/GG/E-MAIL
Image
"Moje Ego i Anima spotykają się i wymieniają przepisami na ciasteczka" - Maynard James Keenan
Awatar użytkownika
Okocza
~user

Dołączenie: 19 Mar 2006, 11:53
Pochwały: 406

Postprzez KamilK 08 Gru 2010, 20:45

Okocza napisał(a): Pobaw się w biosie trybami sata bo to najprawdopodobniej ich wina.

To nie ich wina bo instalacja ruszyła.Nie grzeb nic w biosie. Ściągnij sobie z netu obraz nowego windowsa, albo pożycz od kogoś .Masz swój cd key więc nie bedzie to piractwem. Przypuszczalnie masz już zjechaną płytke.
Kiedy pije, pije szczerze, kiedy pije Bóg mnie strzeże...
Awatar użytkownika
KamilK
~user

Dołączenie: 14 Lut 2006, 22:55
Pochwały: 20

Postprzez Sh@m@N 08 Gru 2010, 23:19

lub zjechany dysk twardy - bady.

Usuń partycje, stwórz na nowo i sformatuj. O innych rozmiarach niż obecnie.
Sh@m@N
~user

Dołączenie: 16 Wrz 2009, 16:52
Pochwały: 101

Postprzez Alvarez 11 Gru 2010, 14:59

Sh@m@N odgadł tajemne hasło programu, dysk twardy całkowicie do wymiany :).
Alvarez
~user

Dołączenie: 23 Lut 2010, 10:18

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 37 gości