Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Zacinają się gry na stałe i trzeba reset • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Mozilla Firefox • Faktura VAT • Helium • PhpStorm • ReSharper • IntelliJ IDEA Community Edition • Passmark OSFMount
Więc tak. Wlaczam jaką kolwiek grę , dobra wchodzi normalnie, gram od 5 do 10 min dziala dobrze.Po chwili sie strasznie zacina tak ze stoi w miejscu, nie pomaga menedżer i jedynysposób to zrestartowanie komputera Kto wie o co chodzi ???
1.Co do pierwszego punktu nie wiem gdzie to pisze ale chyba o to ci chodzi : http://img140.imageshack.us/img140/7361/beztytuuop.png 2.Karta graficzna bylą ciepła ale przeczyściłem komputer i szybciej chodzi chyba wyciągłem z tonę kurzu xD 3.Tmp. podczas grania (po przeczyszczeniu ) : http://img269.imageshack.us/img269/2949/aaaaaaaaaaaaaaaq.png
dziwnie to wygląda ale podczas grania jakbyś miał mniejsze temperatury może czyszczenie pomogło. warto kupić sobie sprężone powietrze i dokładnie wydmuchać bebeszki z wszelakich zakamarków.
karta graficzna nie jest za mocna, jak i reszta części komputera. dodaj jaki masz zasilacz bo może on już nie daje rady
zanim-poprosisz-o-pomoc-w-tym-dziale-przeczytaj-vt70280.html tego typu tematy sa wlasnie po to zeby nie zadawac miliona pytan, tylko ewentualnie od razu przystapic do rozwiazania problemu jesli sie okaze ze ten zasilacz jest jakis lipny sprobuj pozyczyc od kolegi jakis markowy zasilacz i wtedy sprawdz
nie pisz z CAPSLOCKIEM bo takie tematy będą tym bardziej ignorowane i troszkę kultury.
Otwórz obudowę, weź aparat i zrób zdjęcie lewej górnej części (bądź prawej górnej części jeśli obudowa otwierana jest z drugiej strony), tam zazwyczaj siedzi zasilacz
samsung13 napisał(a):fILOZOFIA TAKA ZE Nie WIEM KTORY TO ZASILACZ I CO INNEGO
to akurat nie jest wina twojej niewiedzy, ale lenistwa, bo w temacie, do którego podałem link (jarski185, z resztą też) jest wszystko ładnie opisane. W ciemno jednak można wnioskować, że zasilacz będzie do wymiany.
ASUS TUF Gaming FX505DT R5-3550H/16GB || XBOX ONE + LG 43UJ6307 || Nintendo Switch || "Nothing is true, everything is permitted" NIE POMAGAM NA PW