Całość mojego wątku na ten temat jest w linku wyzej, gdyż z początku myślałem iż jest to problem z wirusami. Po kilku próbach usuniecia tego problemu prze kolegów z forum o bezpieczeństwie postanawiam przenieśc mój wątek tu.
Problemem jest to iż strony są w błędny sposób wyświetlane lub wogóle nei są wyświetalne jak teraz 2 wątki z tego forum już z 10 min się ładują i nie mogą załadować. Czasami przegłądarka wyświetli mi jakieś pliczki css lub pliki żródłowe stron www. Raz nawet pliczek z googlów. Innymi razy wyświetla mi okienko do akceptacji pobierania jakiegoś pliczku ze strony(strona się nie wyświetla ale pliczek można pobrać ten który powinien wyświetlić strone. Czasami jakieś komunikaty "Not found". Czasami przegladarka sie zatnie na ladowaniu filmiku na YT. Jest to problem z systemem raczej bo w IE też siętak dzieje a FF przeinstalowywałem zupełnie. Na innym profilu też występują takie błędy. Jeszcze nie sprawdzałem wyświetalania na WM i na zupelnie nowym profilu czystym. Dodatkowo może sięto wiązać z explorerem.exe w windzie bo exp. ma problemy z ładowaniem się zaraz po starcie systemu jak się zaloguje bo np. jak odczekam z 5 min i się dopiero zaloguje to w miare łądnie wszystko ładuje. Czasami wyświetla mi się pusta ikona w trayu.
Sytem to WinXP SP2 przegladarka to FF najnowszy, FW to Sunbelt Personal FW, AW to Avast. Dysk systemowy jest na G. C jest czystym z nim jest nawet ciekawa historia ale w kazdym razie na dysku 160 gb ma "150 gb" rzeczywistej pojemnosci(chyba tak jakby c był w tym samym miejscu na dysku co d ale pliki się nei mieszają ani nic w tym stylu), d,e,f - pliki
W tej chwili mam już sprawny Cd-Rom i możliwość Bootowania z USB(Linuxy, Hiren's Boot CD)
Pozdrawiam i sedecznie dziękuje za wysłuchaniem mojego dziamdolenia i pomoc w rozwiązaniu problemu.