Jest tylko profil brata, ale moj ciagle istnieje bo jak probuje stworzyc profil pod taka sama nazwa to wyswietla "profil juz istnieje", ale nie ma go w ekranie wyboru, ani w panelu sterowania...
jak teraz przywrocic moj profil, aby pokazywal sie na ekranie logowania ???
edit: mam Win XP Proffesional SP2, wiecej informacji chyba nie jest potrzebne bo to problem czysto windowsowskiej natury. System ma niecaly dzien, tylko niezbedne oprogramowanie. Czystalem ze ten plik ginadll jest instalowany przez bezprzewodowy kontroler neta - ma to zapobiegac problemom z wykryciem tego przez usb w roznych profilach (ze w 1 profilu jest internet, a w 2gim nie ma bo jeszcze nie wykryl usb) - cos takiego
edit2:
http://forum.programosy.pl/monit-logowania-w-windows-xp-vt30167.html?highlight=ginadll
znalazlem ten watek, jak jego tworca skasowalem klucz i wylozyl mi sie profil glowny

edit3: poprzez przywracanie systemu moge wrocic do starego stanu tzn:
przywrocilem ten wpis ktory skasowalem ale ciagle nie mam "wyloguj" i "przelacz uzytkownika" na pasku, ani ekranu wyboru uzytkownika - musze wpisywac recznie nazwe. No i przez to nie mozna miec 2och profili naraz wlaczonych - odpowiedzialny za to jest plik GTGina.dll (i wpis w rejestrze) - u mnie po skasowaniu wpisu profil glowny o nazwie "Administrator" usuwa sie
Autor postu otrzymał pochwałę