Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 awaria systemu - kopiowanie plików • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Mozilla Firefox • Faktura VAT • GS-Calc • Far Manager • Kaspersky Rescue Disk • Vim • PaperCut NG • Axence nVision Pro • Grammarly for Chrome
Witam proszę o pomoc ze skopiowaniem plików z dysku C na D. Problem polega na tym, że na moim laptopie wysiadł mi system i nie mogę go nawet w trybie wiersza poleceń otworzyć, a muszę skopiować pliki z partycji systemowej na D. Jak to zrobić jest jakiś program boot którego mogę użyć?
Szukałem na forum coś na ten temat ale nie mogłem nic znaleźć dlatego będę wdzięczny za wszelką pomoc.
Tryb awaryjny nie działa po wciśnięciu F8 i wybraniu jakiejkolwiek opcji komputer się resetuje, a tak w ogóle to nie muszę wciskać F8 bo przy starcie od razu mi się to pokazuje.
Dołączenie: 29.04.2005 02:14:25 Ostatni post: 04.08.2008 15:22:24 dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym to by było na tyle.... verba volant, scripta manent !