mam taki problem mama jakiś czas temu kupila laptop compaq nc6000 pentium m centrino 1,60 ghz 512ram radeon 9600 i wszystko łądnie śmiagało nic sie nie wieszalo...ale przeinstalowywałem system i miałem zepsuty plik na płycie z windowsem driver.cab ten plik kumpel żywcem z dysku c i folderu windows ze swojego pc zgral i wzucil na rapida a ja sobie go wstawiłem tam gdzie poprostu powinien być... i problem polega na tym ze jak mi działa wszystko to dziala ale bywa że zawiesza się system na grach i plikach video wtedy resetuje włączam ponownie działa pare sec/min i znowu sie wiesza...i tak potrafi być 30 razy aż znowu działa albo jak mnie już szlak trafia to wyłączam laptopa i na pc ide jak teraz... oglądam sobie death note i mi sie wiesza 2 odcinki oglądałem resetując pc 17razy:/ niewiem już czy to wina windy czy jakieś stery kodeki czy co ale wszystko jest to co było wcześniej te same kodeki czyli k-lite i rmvb i te same stery do wszystkiego jedyna róznica to to ze nie mam swojego pliku driver.cab tylko z pc kolegi poprostu pobrany na dysk i wzucony w folder windowsa w odpowiednie miejsce...
[ Dodano: Dzisiaj o 0:32 ] naprawde nikt nie wie co mozna z tym zrobic...? postawilem odnowa winde i nadal to samo stery mam wszystkie najnowsze kodeki też i nic...