greatdragon napisał(a):przez ten miesiąc można się poczuć jak pełnoprawny klient Microsoftu.

Znalazłem tylko możliwość włączenia i wyłączenia...
 Znalazłem tylko możliwość włączenia i wyłączenia...  

Gdyż aktywacja polega na podmienieniu plików z wersji RC1 i aktywacji keyem od niej (chyba coś takiego), słyszałem że microsoft wydał jakieś aktualizacje, żeby to sprawdziły...
 Gdyż aktywacja polega na podmienieniu plików z wersji RC1 i aktywacji keyem od niej (chyba coś takiego), słyszałem że microsoft wydał jakieś aktualizacje, żeby to sprawdziły...  ...
 ...

Cinekzzz napisał(a):win vista to napuchniety system cenzura!...takimi jak Aero Glas itp..przez co zajmuje duzo miejsca..i pamieci...z mojej strony ..raczej zostane przy xp nie wiele mniej napuchnietym cenzura!..ale coz z dwojga z lego wole xp...Ktos powie czemu nie linux ..Nie ocipia.. jeszcze... Laughing Twisted Evil Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Cinekzzz napisał(a):Ktos powie czemu nie linux ..Nie ocipia.. jeszcze... Laughing
 I wiem że Vista ma o wiele więcej zalet niż tylko ładny wygląd
 I wiem że Vista ma o wiele więcej zalet niż tylko ładny wygląd  A jeśli komuś się Aero nie podoba, to proszę bardzo - można je wyłączyć i siedzieć na stylu Windows2000.
 A jeśli komuś się Aero nie podoba, to proszę bardzo - można je wyłączyć i siedzieć na stylu Windows2000.Pan W. napisał(a):Ja mam pytanko odnośnie Aero: Jak można zmieniać poziom przezroczystości okienek Question Znalazłem tylko możliwość włączenia i wyłączenia... Rolling Eyes

Cinekzzz napisał(a):Nie ocipia..

numerant* napisał(a):wiem że Vista ma o wiele więcej zalet niż tylko ładny wygląd

DeadOrAlive napisał(a):nie wnosi takich wielkich zmian jak to miało miejsce przy XP

DeadOrAlive napisał(a):nowy system plików

numerant* napisał(a):wydaje mi się że Vista jest taka jakby mniej syfiasta

DeadOrAlive napisał(a):nie rozumiem, XP jest syfiasty

numerant* napisał(a):traci swoją świeżość i szybkość

numerant* napisał(a):PPM na pulpit - proporties - Apperance (czy coś takiego, wydaje mi się że jedna z trzech pierwszych pozycji) i tam możesz wybrać kolor, przezroczystość etc

numerant* napisał(a):zarządzanie RAMem jest lepsze, a przy jego większych ilościach praca jest szybsza niż w XP.

numerant* napisał(a):A na wersję Ultimate mało kogo będzie stać.

merak napisał(a):czy potrzeba sterowniki do tego cudenka?
 Sieć powinien zainstalować (jeśli to sieciówka), natomiast jeśli chcesz mieć akcelerację 3d na przyzwoitym poziomie to musisz zainstalować też stery od grafiki. Resztę sterów znajdziesz na Windows Update.
 Sieć powinien zainstalować (jeśli to sieciówka), natomiast jeśli chcesz mieć akcelerację 3d na przyzwoitym poziomie to musisz zainstalować też stery od grafiki. Resztę sterów znajdziesz na Windows Update.

skąd Ty żeś to wytrzepał
po polskiemu

merak napisał(a):plytka z windowsem jest dobrze nagrana
merak napisał(a):przy 5 % wyskakuje bład

merak napisał(a):moze jakies rady? ?

Przepraszam, ale takie pytania są śmieszne...
 Przepraszam, ale takie pytania są śmieszne...

Skoro już jest, to ma może ktoś pliki języczne?

DeadOrAlive napisał(a):sklep ma

I można je za darmo pobrać
 I można je za darmo pobrać  
 W Viscie wogóle nie działa, teraz jak mam PL, bo na angielskiej działał, tak samo w XP działa, wie ktoś może jak to naprawić
 W Viscie wogóle nie działa, teraz jak mam PL, bo na angielskiej działał, tak samo w XP działa, wie ktoś może jak to naprawić  

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości