Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 foldery otwierają sie w osobnych oknach • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Faktura VAT • Adblock Plus • Grammarly for Chrome • Take Command • Software Ideas Modeler Standard Portable • Software Ideas Modeler Standard • YouTube Downloader HD Portable • YouTube Downloader HD • Nuclear
Grzebałem w opcjach folderów - chciałem podmienić sobie ikonką folderów i coś spierniczyłem Teraz każdy folder to osobne okno, szału idzie dostać Zaznaczam że opcję: otwórz folder w tym samym oknie mam zaznaczoną. win XP jakby co
jak nie podziala to co kahoona dal to paytrz dalej :
1 uruchom -->regedit
tak zaraz ci dam rozwiazanie mialem to samo
hkey_classes_root
i szukasz drive
otwierasz drive i otwierasz kolejny folder shell
kasujesz wszystko z shell
natsepnie wychodzisz z drivers
wchodziesz jeszcze :
hkey_classes_root
i szukasz folderu directory
otwórz go
otwórz folder shell i usun wszystko co jest w folderze shell i bedze dzialac bez restaru kompa