Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 brak dźwieku w filmikach (np.maxior) • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Axence nVision Pro • Farbar Recovery Scan Tool • FotoSketcher Studio • AnyDesk • Folder Guard • OkMap • Mozilla Firefox • 360 Total Security • Maxthon Cloud Browser
Lost in the night, wandering alone.Try as I might to escape the fire, it never lets me go.Oh no, oh no, I've got to find a way. A way, a way, a way to rise above it all.
Jeszcze możesz odinstalować wszystkie kodeki jakie masz, przeczyścić rejestr i zainstalować K-Lite Codec Pack 2.77 Full (paczka kodeków)..
No i nie zaszkodzi przeinstalować/zaktualizować sterowniki audio do karty dźwiękowej..
Lost in the night, wandering alone.Try as I might to escape the fire, it never lets me go.Oh no, oh no, I've got to find a way. A way, a way, a way to rise above it all.
A dźwięki systemowe masz (otw. windows itp.?)? Jeśli nie, to szukaj w:
http://forum.programosy.pl/brak-dwiekow-systemowych-vt40888.html
Mój problem rozwiązało.
Postanowiłem nie tworzyć nowego działu, gdyż problem mam podobny. Używam Mozilli 3.0.8 na windzie Xp. Próbowałem wielu rzeczy, wszystkich powyższych i niektórych znalezionych na innych forach ale nic nie pomaga. Z racji ze temat utworzony był bardzo dawno, może teraz ktoś będzie w stanie pomóc...byłbym wdzięczny