patcha do niej chyba jeszcze nie zrobili! ale jeszcze bede szukal
[ Dodano: Dzisiaj o 18:07 ] no jesli tak to sprobuje z tej http://polishtracker.org/details.php?id=26875&hit=1 ale chyba trzeba byc zarejestrowanym z tego co pamiętam
[ Dodano: Dzisiaj o 18:22 ] Patcha do tj gry narazie nie ma, kurcze co to moze byc czesto to mi sie pojawia w innych aplikacjach tez tam jak mialem AllPlayera 2.2.7 to mi przy wylaczaniu go pojawial mi sie ten blad czy to sprzęt czy XP?
[ Dodano: Dzisiaj o 18:48 ] no przed chwilka zainstalowalem Sims 2 Na Studiach i gdy wciskam ikonke o gry pokazuje sie tez blad ten sam tylko ze inna aplikacja!
[ Dodano: Dzisiaj o 16:26 ] znalazlem problem (chyba) mozliwe ze to je Xp Sp2, sciagnalem se z Sierpnia 2006 winde i sprobuje na niej odpalic, mozliwe tez ze od kamery stery pare dni temu instalowalem i sie pokazalo
Firma Microsoft ® nie sprawdził kontabilności z tym produktem, mozliwe ze ten produkt bedzie mogl dzialac niepoprawnie..
Uważam że temat mozna zamknąc.
Pl. G. Asus A7V8X z chipsetem VIA KT400, CPU AMD Athlon XP 2600+,RAM 1024 MB, K. Graf. NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB DDR3, Dysk 120 GB, K. Dźwiekowa Creative Sound Blaster Live 5.1