Dziękuje bardzo serdecznie i pozdrawiam.
Franki napisał(a):Windows 98 SE
Franki napisał(a):Celeron 433 Mhz
Franki napisał(a):Cze mam taki oto komputer: Celeron 433 Mhz 192 MB RAM i 8 - Gigabajtowy dysk twardy i chcialem was poprosic o rade jaki system najlepiej zainstalowac na tym kompie czy Windows 98 SE czy Windows ME lub Windows 2000 a moze Windows XP?? Bardzo prosze o pomoc w wyborze.
Dr@GuN napisał(a):Franki napisał:
Cze mam taki oto komputer: Celeron 433 Mhz 192 MB RAM i 8 - Gigabajtowy dysk twardy i chcialem was poprosic o rade jaki system najlepiej zainstalowac na tym kompie czy Windows 98 SE czy Windows ME lub Windows 2000 a moze Windows XP?? Bardzo prosze o pomoc w wyborze.
jak do netu to 2k , a jak do gier to 98se
jak do czego innego to opisz...
P@blo napisał(a):XP zainstalowałem na Laptopie MMX 233 - 256 MB RAM i do prac biurowch z office 97
Uuuu nie wiem czy akurat jakieś nowe gry Ci pójdą na tym sprzęcie, biuro i net spokojnie ale z grami to wiele nie powalczysz.
Tu masz wymagania do Simsów:
http://sims.gry-online.pl/infopage.php?id=57
DJ BiBi napisał(a):[b]Zainstaluj XP nic nie będzie cui muliło tylko nie zapoimnij ywłączyć PREFETCHERA to wtedy będzie chodzić ok.
Ja mam zainstalowanego XP na PII 375MHz i 128 MB SDR i HDD 6 GB i nic mi się nie muli nawet filmy chodzą szybciej niż na 98 czy Me.
Dr@GuN napisał(a):DJ BiBi napisał(a):[b]Zainstaluj XP nic nie będzie cui muliło tylko nie zapoimnij ywłączyć PREFETCHERA to wtedy będzie chodzić ok.
Ja mam zainstalowanego XP na PII 375MHz i 128 MB SDR i HDD 6 GB i nic mi się nie muli nawet filmy chodzą szybciej niż na 98 czy Me.
kto z was w to uwieży , szczególnie te filmy , ps może coś źle instalujesz pod 98 ?? bo 98 to napewno najszybszy sys.....
P@blo napisał(a):wymaga min 96 MB RAMu
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości