Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

przenioslo mi e-maily z o2.pl na outloka :( • programosy.pl

• Ogłoszenie:

przenioslo mi e-maily z o2.pl na outloka :(

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

przenioslo mi e-maily z o2.pl na outloka :(

Postprzez robinn1 19 Sty 2007, 23:24

reklama
Witam. Zainstalowalem sobie outlukja i skonfigurowalem.... Niestety... odebrałęm poczte... i patrze a na o2.pl nie ma zadnego maila... jest tylko na outloku. Co mam teraz zrobić? jeśli zrobie formata nie będe mial e-maily :(
Proszę o pomoc! jak je przywrocic na serweer
pozdro robinn1 :-)
robinn1

Dołączenie: 30 Lip 2005, 16:41
Pochwały: 1

Postprzez DeadOrAlive 19 Sty 2007, 23:52

robinn1 napisał(a):jeśli zrobie formata nie będe mial e-maily

dlaczego :?: zawsze możesz zapisać wcześniej te wiadomości przed formatem, ja tak robię i nie tracę wiadomości
Awatar użytkownika
DeadOrAlive
~user

Dołączenie: 02 Cze 2005, 19:58
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 511

Postprzez robinn1 20 Sty 2007, 01:14

a da sie je na serwer przywrocic?
robinn1

Postprzez frezja22 20 Sty 2007, 02:03

Przywrócić się nie da, przynajmniej ja nie wiem jak to zrobić, no chyba że przez wysłanie ich samodzielnie znowu, ale wtedy nie będziesz wiedział kto jest nadawcą. Ale możesz zapobiec temu, żeby kolejne maile Ci z serwera znikały.
Narzędzia -> Konta -> klikasz na swoje konto, potem Właściwości -> zakładka Zaawansowane -> zaznacz Pozostaw kopie wiadomości na serwerze.
Awatar użytkownika
frezja22
~user

Dołączenie: 04 Kwi 2006, 23:02
Pochwały: 12

Postprzez robinn1 20 Sty 2007, 11:57

robinn1

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości