W jaki sposób można "puszczać" mp3 na team speak 2 ? Wiem, że można przyłożyc do mikrofonu sluchawki albo głośniki, ale chodzi mi o jakiś inny sposób(tak by dziwiek byl bardziej bezpośredni) ?
Pzdr
Alan 90 napisał(a):W team speak'u nie ma takiej możliwości.
keks_ik napisał(a):W team speak'u nie ma takiej możliwości.
keks_ik napisał(a):Alan 90 napisał:
W team speak'u nie ma takiej możliwości.
wszystko się da sam słyszałem jak jakiś klient puszczał w team speaku głosy aktorów wyciętych z filmów ("przełamali naszą obronę" itd.), wydaje mi się że to polega na przekierowaniu sygnału ale jak to zrobić już nie wiem :]
przemek11 napisał(a):Tak... Mógł puszczać jakieś mp3 lub dzwięki wystarczy że podstawił mikrofon do głośnika, z którego leci ta muzyka i w tym momęcie inny słuchacz też ją słyszy Smile nie ma możliwośći odtworzania mp3 w team speak... a po 2 to raczej na żadnym serwerze nie chcą aby puszczać muzyka z głośników bo od tego tylko uszy bolą Smile
Proud_Heretic hmm ale żeby zrobić legalne radio to trzeba wykupić serwer shoutcast... a jeżeli chcesz zrobić te radio i masz problemy zajżyj tutaj http://forum.programosy.pl/wasne-radio-shoutcast-konfiguracja-i-pomoc-vt37465.html
Proud_Heretic, wiem jak zrobic radio internetowe, ale pytam sie o ts. Dzieki za zainteresowanie i poswiecony czas. Czekam na inne propozycje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości