jondis napisał(a):Moja prośba jest trochę nietypowa. Tak jak w temacie potrzebuję progsa który sam automatycznie będzie sobie klikał, tylko podstawową jego funkcją musi być nieregularność, czyli losowe klikanie w jedno miejsce w nieregularnych odstępach czasu. Znalazłem dwa programy bardzo podobne, które charakteryzują się tym że klikają w odstępach czasu jakie sobie ustawimy, nawet do kilku godzin. Mi natomiast chodzi aby kikało np od 2 sek do kilku minut, a klikanie to nie powtarzało się.
keks_ik napisał(a):jondis napisał(a):Moja prośba jest trochę nietypowa. Tak jak w temacie potrzebuję progsa który sam automatycznie będzie sobie klikał, tylko podstawową jego funkcją musi być nieregularność, czyli losowe klikanie w jedno miejsce w nieregularnych odstępach czasu. Znalazłem dwa programy bardzo podobne, które charakteryzują się tym że klikają w odstępach czasu jakie sobie ustawimy, nawet do kilku godzin. Mi natomiast chodzi aby kikało np od 2 sek do kilku minut, a klikanie to nie powtarzało się.
Kolejny taki sam temat :|
do czego Ci jest potrzebny ten program ?
łowienie rybek w tibii![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości