Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
problem z edytowaniem rownan w wordzie !!!! • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem z edytowaniem rownan w wordzie !!!!

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

PROBLEM Z EDYTOWANIEM ROWNAN W wordzie !!!!

Postprzez majk83 06 Kwi 2006, 16:20

reklama
czesc mam taki problem i nie umiem sobie z nim poradzic.. Tworze nowe równania w wordzie za pomoca microsoft equation. Wszytko jest d ok do momentu jak chce to stworzone rownanie z edytowac ( np pomyle sie i chce cos w nim zminic) normanie powinienem wejsc do niego bez problemu.. ale gdy klikam na to rownanie wyswietla mi sie komunikat ze nie moze tego otworzyc bo uzytkownik nie ma uprawnien dostepu. Program przeinstalowalem juz kilka razy mam nawet orginalna wersje i za kazdym razem jest to samo no i nie wiem gdzie szukac tego bledu
majk83
~user

Dołączenie: 28 Sty 2006, 19:22
Miejscowość: Kraków

Postprzez lamie 06 Kwi 2006, 16:38

Hmmm mi sie udawalo za kazdym razem. Moze sproboj zrobic reinstalke Worlda i wyczyscic wpisy w rejestrze
Ry$zard jest spamerem o_O
Awatar użytkownika
lamie
~user

Dołączenie: 05 Kwi 2006, 22:41
Pochwały: 1

Postprzez tm72 06 Kwi 2006, 17:41

Witaj Majk83,

Microsoft Equation to shit. Ja osobiście używam i polecam rewelacyjny program jakim jest MathType tu
Awatar użytkownika
tm72
~user

Dołączenie: 02 Sie 2004, 09:37
Miejscowość: Tychy/Mississauga
Pochwały: 48

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: alexhales oraz 18 gości