chodzi o to że normalnie kożystałem sobie z gg, i za którymś razem jak włączam gg, to mi wyskakuje, że program gg wykonał nieprawidłową operację, problem z FLASH8.OXC, i znalazłem gdzieś kiedyś, żeby wywalić gg, i wyczyścić rejestr, czyli powywalać te wszystkie klucze by po gg nie zostało ani śladu, i zainstalować gg na nowo, zrobiłem tak kiedyś i było oka, i dziś znów ten FLASH8.OXC, ja nawet nie wiem co to jest, to zrobiłem tak samo, wywaliłem gg, zczyściłem rejestr, i zainstalowałem na nowo, już myślałem że będzie dobrze, ale jest to samo, robiłem tak ze 4 razy, ściągałem 2 razy gg7.1, później 7.0, później jakiś tam build3, i znów, to co mam zrobić?? to wina mojego kompa, czy jakiś gg zwalony, czy może wirus jakiś?? mam NOD32 i od 3 miesięcy nie słyszałem o wirusie na kompie, więc... nie wiem, pomóżcie plis jak wiecie, bo ja popołudniami i wieczorami mam czasem po 4 osoby na gg, w tym z większością z nich nie mam po za tym kontaktu, a ja bez kontaktów z gg nie przeżyję, plis!!!!!! heeeeeeeelp!!!!!