• Ogłoszenie:

Filmy w formacie rmvb nie działają poprawnie

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Postprzez norbian1 10 Lut 2011, 22:24

reklama
Miałem taki problem,chciałem odpalić film w formacie rmvb na realplayer i film się odtwarzał w zwolnionym tempie a dźwięk odbierał normalnie, próbowałem innymi programami ale było jeszcze gorzej film był przyśpieszony,a dźwięk był do kitu.Jeżeli ktoś ma taki problem to odinstaluj stary program i zainstaluj nowy mnie to pomogło 8) Mam nadzieje że teraz wszystko jest dobrze a jak nie to trudno...
norbian1
~user

Dołączenie: 10 Lut 2011, 14:23

Filmy w formcie rmvb nie działają poprawnie

Postprzez Mikou@j 10 Lut 2011, 22:35

K-Lite Codec Pack 6.9.0 Full + Real Alternative 2.0.2 + MPC z pakietu K-lite, ewentualnie inny porządny player => BESTplayer 2.131 Beta i każdy film działa bez zająknięcia.
ASUS TUF Gaming FX505DT R5-3550H/16GB || XBOX ONE + LG 43UJ6307 || Nintendo Switch ||
Image
"Nothing is true, everything is permitted"
NIE POMAGAM NA PW :!:
Awatar użytkownika
Mikou@j
»ekspert
»ekspert

Dołączenie: 03 Sty 2006, 21:48
Miejscowość: Katowice
Pochwały: 1007

Postprzez norbian1 10 Lut 2011, 22:58

Akurat K-Lite Codec Pack miałem, i była wielka kupa ściągnąłem jeszcze inne alternatywne programy,dzień wcześniej wszystko było bez zarzutu wszystko mi śmigało jak ta lala aż tu następnego dnia lipa to co pisałem wcześniej.Najprawdobodobniej uszkodził się jakiś składnik w programie ale dziwne że innymi programami miałem problem.Wkurzyłem sie odinstalowałem wszystkie programy i zainstalowałem nowego playera i wszystko jest już gitara nawet bez K-Litea :lol:
norbian1
~user

Dołączenie: 10 Lut 2011, 14:23

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości