• Ogłoszenie:

Błąd crc

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Błąd crc

Postprzez asia1404 30 Gru 2010, 15:52

reklama
Witam. Mam problem z błędem CRC. Wyskakuje mi on przy wielu czynnościach - rozpakowywaniu plików w formacie .rar, instalowaniu programów z płyt. Nawet nie mogę odtwarzać plików mp3.
Prawdopodobnie jest to związane z programem, który miał w nazwie słowo 'Media'. Program ten został usunięty z dysku przez mojego kuzyna podczas oczyszczania dysku ze zbędnych plików. Bez tego programu nic nie chce działać.
Może ktoś kojarzy taki program? Albo inny program, który umożliwiłby mi normalną pracę na komputerze i działanie plików mp3 i winrara? Dysk twardy i pamięć RAM zostały sprawdzone, są ok, więc to raczej przez ten program.
Pomocy!!
asia1404
~user

Dołączenie: 30 Gru 2010, 15:34

Błąd crc

Postprzez StaryFMJ 30 Gru 2010, 16:08

może wrzuć to google słowo ''MEDIA'' i sprawdź wyniki ..
Jeszcze trochę poszukam i napisze co znalazłem :wink:

Dodano Dzisiaj, 15:14:
Myślę że masz Media Player bo od tego raczej nic się nie stanie ^^^ a skoro o tym mowa
Błąd danych CRC to błąd w systemie :) czyli albo na płytkach masz niewinne ryski , albo twoj kuzyn przypadkiem ''WRZUCIŁ'' coś od siebie lub wyciągnął coś dla siebie ^^ jeszcze może być problem z tym że masz starego komputerka lub przeciwnie , nowego
oto odpowiedni dobór :

STARY KOMPUTER = windows xp,windows vista
NOWY KOMPUTER = windows xp (nie zbyt dobry wybór ^^) , windows 7 - ewentualnie vista :D

Wgraj sobie nowego windowsa lub załatw starego , nie wiem , jeśli masz dobry dobór to faktycznie chodzi o niewinne ryski lub nieznany problem^^^
Awatar użytkownika
StaryFMJ
~user

Dołączenie: 29 Gru 2010, 14:20

Błąd crc

Postprzez Mikou@j 30 Gru 2010, 16:50

StaryFMJ, głupoty wyssane z palca piszesz. Ogarnij się trochę i najlepiej nie odzywaj.

Czym kuzyn sprawdzał dysk ? Bardzo prawdopodobne, że to jednak jego wina jest.
Rzuć też okiem tutaj http://forum.programosy.pl/blad-crc-vt123713.html na post Sh@m@Na
ASUS TUF Gaming FX505DT R5-3550H/16GB || XBOX ONE + LG 43UJ6307 || Nintendo Switch ||
Image
"Nothing is true, everything is permitted"
NIE POMAGAM NA PW :!:
Awatar użytkownika
Mikou@j
»ekspert
»ekspert

Dołączenie: 03 Sty 2006, 21:48
Miejscowość: Katowice
Pochwały: 1007

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 53 gości