• Ogłoszenie:

Problem z dźwiękiem ludzkiego głosu

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Postprzez Szpiller 17 Paź 2009, 19:57

reklama
Gdy odpalam jakiś film (każdy) idzie mi każdy dźwięk oprócz ludzkiej mowy. Tak samo z muzyką, bo próbowałem odpalić jakiś mp3 na Alplayerze i szła tylko melodia, bez ludzkiego głosu. Dzieje się to tylko w programach do filmów (Allplayer, BSPlayer, Media Player Classic). W Winampie słychać tą ludzką mowę w każdym utworze. Wczoraj było wszystko ok. Nie mam pojęcia co się mogło stać. Jak mógłbym rozwikłać ten problem?
Poczynione kroki:
- Odinstalowanie i zainstalowanie nowych odtwarzaczy,
- pobranie aktualizacji do nich,
- pobranie i zainstalowanie ACE Mega CoDecS Pack
Ostatnio edytowany przez Szpiller, 17 Paź 2009, 20:53, edytowano w sumie 1 raz
Szpiller
~user

Dołączenie: 25 Sie 2006, 14:16

Dziwny problem z dźwiękiem

Postprzez jarski185 17 Paź 2009, 20:10

tym usun wszystkie kodeki, uzyj zaawansowanej opcji czyszczenie pozostalosci
http://www.programosy.pl/program,revo-uninstaller.html
te kodeki beda lepsze
http://www.programosy.pl/program,combined-community-codec-pack.html
jesli cos Cie trapi wirusowego to sie czyta zasady dzialu zwiazanego z wirusami a nie wkleja loga na przypal
problem nie jest dziwny wiec zmien nazwe tematu na taka, ktora potencjalnemu czytelnikowi cos powie o tresci
Awatar użytkownika
jarski185
~user

Dołączenie: 10 Lut 2008, 18:49
Pochwały: 285

Postprzez Szpiller 18 Paź 2009, 09:34

Nadal nie działa, a zrobiłem dokładnie to, co jarski185 mi podpowiedział, to samo dzieje się w filmikach np. z YouTube, zero słyszalności głosu ludzkiego, normalnie karaoke za darmo... :? Jedynie w Winampie działa wszystko bez zarzutu... Czy ktoś jest w stanie mi pomóc?
Szpiller
~user

Dołączenie: 25 Sie 2006, 14:16

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 57 gości