Witam. Z tego co się orientuję to korzystasz z Firefox'a. Polecam ci dodatek do owej przeglądarki który możesz pobrać z tąd
http://www.programosy.pl/program,downloadhelper.html. Nazywa się download helper, osobiście sam z niego korzystam i nie narzekam.. Musisz pobrać, zainstalować, podczas instalacji firefox zapyta o pozwolenie na inst dodatku - oczywiście zgódź się. Po zainstalowaniu w lewym górnym rogu powinna pojawić sie ikona dodatku. Wchodzisz na stronę z filmem, gdy ikona download helper zacznie się kręcić(wykryje film), to klikasz na małą strzałeczkę w niej i klikasz na tytuł filmu jaki tam się pojawi, masz też do wyboru jakość.. Tylko jedna wada - pobrany film jest formatu flv. Ale myślę że to już nie będzie problemem, bo można przekonwertować film, albo poprostu użyć allplayera do odtworzenia.
Dodatek ten działa z większością stron int, mam nadzieję że pomogłem. Jakby co to pisz postaram się odpowiedzieć.
Autor postu otrzymał pochwałę
Intel core 2 Duo, 2,00 GHz, 1999 MHz; Pamięć : DDR2 1024 Mb 667Mhz; Grafika : ASUS EAH 5770; Płyta główna: ASUS P5VD2-VM/SI; Zasilacz Tagan TG-500W U33II; Windows XP Professional SP3