Mam problem taki jak w temacie. Pewnego dnia wycielam folder ulubione z C/User i wkleilam go na pendrive. Nastepnie za pare dni chcialam spowrotem je przeniesc na poprzednie miejsce, tylko ze w tym folderze na pendrive nie bylo zadnych plikow ;| Nie mam pojecia co sie z Nimi stalo. Potem jakos kombinowalam zeby je odzyskac, ale zauwazylam, ze mam wiekszy problem. Teraz w ogole nie wlaczaja mi sie ulubione. Proboje importowac z Mozilli, jest informacja, ze sa zaimportowane - ale nic nie ma. Nie moge dodac zadnej strony. Klikajac w organizuj ulubione nic sie nie dzieje. Utworzylam nowy folder Ulubione w tamtym miejscu, ale to tez nic nie dalo. Zainstalowalam IE 9 i nic. Nie mam opcji przywracania systemu do tamtego momentu kiedy wycielam ten folder, zreszta przywracanie systemu chyba by tutaj nic nie dalo.? Wczoraj mialam jeszcze lepszy problem z IE, poniewaz wlaczal mi sie, wyskakiwely bledy na kartach, ze sa przywracane, ze jest jakis problem, i po paru takich wlaczaniu sie karty i bledu przegladarka wylaczala sie. Ale w tym wypadku przywracanie systemu z przed paru dni pomoglo. Acha i jeszcze jak probowalam przywrocic system z 24, to wyskakiwal mi blad, ze nie ma jakiegos tam pliku i nie da sie przywrocic systemu :| Wiec przywrocilam z 27, co sie udalo. Boje sie, ze to jakis bardziej zlozony problem niz brak durnych ulubione w IE. Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedz