przez pershing444 01 Cze 2009, 22:43
Mam dla was nowine, nie wiem czy to tylko moje odczucie ale mysle, ze jest tak jak mysle. Mianowicie, sciagnalem normalna nie zarejestrowana wersje najnowsza frapsa (tzn nie najnowsza tylko jakas taka bliska najnowszej) i wylaczylem wszystkie aplikacje, kompa nie mam za dobrego ale sprobowalem nagrywac filmik w CSie, CS jak wiadomo ma male wymagania wiec nie zzera tak duzo zasobow komputera, naciskam przycisk nagrywania a tu takie scięcia ze w ogole grac sie nie dalo... Ściągnalem pelną wersje, zarejestrowana juz (z pewnego zrodla) identyczna wersje i komp byl tak samo zawalony jak wczesniej tzn tyle samo zasobow bylo uzyte, CS uruchomiony znow, ten sam serwer identyczna sytuacja prawie, wlaczam nagrywanie, a tu normalnie prawie calkiem plynnie, normalnie zadnej sciny, grac sie dalo normalnie.
Mysle ze wersja zarejestrowana a zwykla rozni sie, to pewnie jakis chwyt producentow... Chyba, ze moj komputer jest jakis dziwny...
AMD Phenom II X3 720 /2.8GHz | AsRock A780GHX/128M | A-Data 4GB PC800 CL4 Extreme Edition | Sapphire Radeon HD4850 | Chieftec 450W | Western Digital 640GB SATAII | NEC AD-7243S SATA LabelFlash | Asus Xonar DX/XD | Razer DeathAdder | Razer Lycosa Mirror Special Edition | LG Flatron W1934S | Saitek R220 Digital | Logitech X-540 | Logitech Clear-Chat