RufusFCB napisał(a):Zaryzykuje stwierdzenie, iż nie ma takiego programu..
djmatias2007 napisał(a):witam. poszukuje dobrego jak najlepiej polskiego programu który bedzie od razu zmniejszał pliki pobieranych plików mp3. szukam takiego programu ponieważ mam bardzo wolny internet i jeszcze 1 giga na ściągnie miesięcznie. wiec to jest bardzo malo. i poszukuje takiego programu dzieki któremu bede mogl zmniejszyć rozmiar pliku od razu przy ściąganiu abym mogl szybciej je sciagac. bardzo prosze o szybko pomnoc. mile widziane linki aby sciagnac
RufusFCB napisał(a):Zaryzykuje stwierdzenie, iż nie ma takiego programu..

krzysztofjaroszek napisał(a):cytat
Bez sensu bo mp3 to kompresja stratna, jak zejdziesz ze 128 do np: 96 to znowu stracisz na jakości. Jeśli już koniecznie chcesz to zrobić to możesz to zrobić programem:
- dBpoweramp Music Converter
- Switch
djmatias2007 napisał(a):bo kiedys kolega powiedzial mi ze ma taki program
krzysztofjaroszek napisał(a):Coś takiego znalazłem w serwisie
Thunderas napisał(a):tyl, że to są programy do zmiany ale na dysku.
wojtaz13 napisał(a):djmatias2007, a może ściąganie ze Wrzuty piosenek, które są już skonwertowane na niższych bitrate? Często się takie zdarzają, np szukasz danej MP3 i ma ona 3MB, a znajdziesz taką samą, która ma 1.5MB
djmatias2007 napisał(a):Dostalem wlasnie pracę jako dj w klubie

djmatias2007 napisał(a):wiem o co ci chodzi. to by moze i bylo dobre. tylko ze jest taki problem ze Dostalem wlasnie pracę jako dj w klubie. i potrzebne mi sa świeże nowe kawałki. a na wrzucie te nowe kawałki sa dopiero po jakimś czasie. a to juz mi nie pasuje.

djmatias2007 napisał(a):nic nie klamie bo poprostu i tak potem Plyty nagrywam na audio. a co do tego ściągania to malo jest takich serwerow gdzie jest dostępna muzyka w takich formatach ktore zostały wymienione na forum.
pershing444 napisał(a):Mozna by bylo sie z tym pobawić, np moglbys mnie wynając do konwersji

Użytkownicy przeglądający to forum: taxipeb599 oraz 56 gości