Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 antywirus nod 32 3.0.2 odznaczenie opcji • programosy.pl
Mam najnowszego Noda 32 3.0.2 i teraz komputer mi muli, odznaczyłem pare opcji w nim ale ikonka zmienila korol mi na czerwony z zielonego i w chmurce jest komunikat ze jest zagrozenie albo cos w tym stylu i chce tak odznaczyc pare opcji zeby mi nie spowalnial kompa ,a ikonka byla na zielono i zeby mi wyswietlil komunkat ze np. mam wirusa i kiedy on mi sie wlamal
Rzuć screena na początek na http://up.programosy.pl i pokaż na forum z tymi Twoimi teraźniejszymi opcjami, NOD32 nie powinien zamulać systemu, ogólnie to jest lekki AntyVir. Podaj jeszcze konfig kompa.