Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
jak zabezpieczyć nagrywaną płytę hasłem!?? • programosy.pl

• Ogłoszenie:

jak zabezpieczyć nagrywaną płytę hasłem!??

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Jak zabezpieczyć nagrywaną płytę hasłem!??

Postprzez Marshall18 03 Sty 2008, 00:39

reklama
W jaki sposób mogę zabezpieczyć nagrywaną płytę (cd-r ,dvd) hasłem.Chodzi o to ,by po nagraniu i włożeniu płyty do napędu wyskoczyło okienko aby wpisać hasło ,a po jego poprawnym wpisaniu wyskakuje zawartość płyty.Nie chcę by po nagraniu każdy miał dostęp do tej płyty,dlatego potrzebuję zabezpieczyć ją hasłem aby mogła ona normalnie leżeć sobie na półce.Najlepiej jakby to był polski program,gdyż z angielskim nie za bardzo dobrze mi idzie.:)
Marshall18
~user

Dołączenie: 28 Mar 2007, 15:59

Postprzez t0d 03 Sty 2008, 01:07

obadaj: http://www.cd-lock.com/

nie znam polskiego odpowiednika
rzekłem
Awatar użytkownika
t0d
~user

Dołączenie: 01 Lut 2006, 22:25
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 132

Postprzez Marshall18 03 Sty 2008, 23:18

Sprawdzałem ten program i jest do bani poprosiłbym o inny, a tak wogóle to słyszałem ,że program folder lock ma taką opcję by zabezpieczac płytę hasłem ,ale cos mi nie wychodzi.Pewnie dzieje sie tak ze nie jestem zorientowany z angielskim zna ktos moze podobny program do niego?
Marshall18
~user

Dołączenie: 28 Mar 2007, 15:59

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 95 gości