Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 bearshare - nie ściąganie plików • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Beyond Compare • Brave Browser • BurnAware Free • UFS Explorer Professional Recovery • VidMasta • Lucion FileCenter • SoundVolumeView • Sigil • Balabolka Portable
Mam problem otóż do ściągania plików używam BearShare. Użytkuje go gdzies tak może już z dwa tygodnie. Noi od wczoraj mam taki problem otóż gdy wybieram jakiś plik aby go pobierał (jest to plik z najwięwkszym rangiem) to ciągle pisze że plik jest aktywny ale mi go nie ściąga. Co mam zrobić aby znowu mógł pobierac pliki z sieci p2p ??
Rozumiem ze pliku nie ma na liscie pobieranych plików?
Jesli tak to sprawdz czy masz wystarczajaca ilosc miejsca na dysku, na ktorym zapiszujesz pobrania z Bearshare'a.