19:25:23: -Global:precel_dozy- [Logon News - Mar 12 2005] Welcome to MindForge IRC Network, we hope you enjoy chatting on MindForge, have a nice stay!
nikt nie potrafi mi pomoc??qwert_y napisał(a):mam problem a dokladniej: sciagalem gre i mialem juz 1,5GB gdy zawiesial mi sie komp i musialem go zresetowac. po ponownym uruchomieniu mulka okazalo sie ze tego pilku ktory sciagalem nie ma- wszystkie pozostale sa. W plikach tymczasowych sie znajduje ale nie da sie go dodac!! co mam zrobic????
jest niby pliki o nazwach: 010 i 010.part.met.bak ale nie ma 10.part
kozakuzka napisał(a):witam mam taki problem byłe u adima pogadac o portach to sie dowiedziałem ze on ma porty przekierowane ale ja nadal mam low id!! mam wina xp z sp1 firewala systemowego wyłaczonego i pande titaniu 2004!! wiec co moze blokować emule?? moze firewall u adima??
kozakuzka napisał(a):acha jeszcze jednojak zachacze w opcjach emule w rozszerzonych ustaieniach opcje znajdz najlepsza predkosc automatycznie to sie buja nawet do 30KB/s a jak odchacze ledwo ma 1KB/ s oco z tym biega??
kozakuzka napisał(a): na testach wychodzi co innego /ze sa poblokowane/ !!!
2006-03-21 00:13:11: Podłączony do DonkeyServer No5 (62.241.53.4:4242), wysłano prośbę o zalogowanie
2006-03-21 00:13:11: Połączono z DonkeyServer No5
zetor napisał(a):cyprinus![]()
jako ze wrozka nie jestem podalem ci konfig pod łącze 256/128
moze masz 256/64 lub cos podobnego i przez to ze masz upload ustawiony jak pod 128 to dlatego ci nie sciaga bo jest zamulony wysylka.
Podaj jaki masz upload! przeciez tu wrozek nie ma
cyprinus napisał(a):jak zdjac osiolkowi ta chuste z oczu
zalatwic sobie zewnetrzny adres IP, badz przekierowanie portów na ktorych pracuje eMule.
zetor napisał(a):zalatwic sobie zewnetrzny adres IP, badz przekierowanie portów na ktorych pracuje eMule.
cyprinus napisał(a):Connection refused. Your IP is currently blacklisted.
Użytkownicy przeglądający to forum: ishaD oraz 13 gości