Mam problem z odpaleniem gry The Sims 2 (bez żadnych dodatków, czysta gra, oczywiście pirat). Na 100% to NIE jest wina sprzętu, ponieważ rok temu oryginał kolegi chodził bez zarzutu. Aha, i żeby nie było... szukałem na forum, przeinstalowywałem grę z 10 razy, próbowałem wgrywać około 6 różnych lekarstw, przy instalacji gry wpisywałem kilka różnych seriali... gra nadal nie działa.

1) Instaluję grę i nie podmieniam oryginalnego pliku Sims2.exe
2) Za pomocą Daemon-Tools 3.47 montuję plik Sims2.mdf (próbowałem także Sims2.mds, gdyż w folderze, który pobrałem znajdowały się własnie te dwa pliki)
3) Klikam na ikonkę The Sims 2 znajdującą się na pulpicie (a także na tą, w folderze TSBin... próbowałem wszystkiego).
4) Odpowiednio do plików, które montuję pojawiają się błędy.
- dla Sims2.mdf, po jakiś 2 minutach (podczas których widzę białą planszę z logo The Sims 2): "Włóż właściwą płytkę CD, wybierz OK, a nastepnie ponownie uruchom program"
- dla Sims2.mds: Po kliknięciu na ikonkę The Sims 2 widzę białą planszę z logo The Sims 2, która po chwili znika (widzę wtedy mój pulpit), by po pewnym czasie pokazał się błąd: "Działanie programu zostało zakłócone, aplikacja zostanie zamknięta".
Za udzieloną pomoc z góry dziękuję.
Pozdrawiam