Ja koniecznie szukam tytułu piosenki, gatunku taki rock pop, rock alternatywny i w tamtym teledysku oni byli w jakimś jakby domu i tam na suficie była szyba noi tam sunęły chmury. noi te szyby tak powoli wypadały i miały kształty takioch trójkątów i one leciały w kierunku tych ludzi z tego zespołu

noi oni, ci ludize mieli na policzkach takie kreski jak indianie

i wogóle potem w spowolnionym tępie niszczyli jakieś rury

i tam chyba w tym domu, ale to właściwie nawet chyba nie była ziemia, bo nie było grawitacji, i mogli dsobie latać ;pp noi za oknem było szaro i wszędzie było szaro i tam chyba był tylko pył a dom leciał w powietrzu. zresztą nie pamiętam dobrze

ale chyba na końcu tam był taki strumień ku górze i tylko ten pył
[ Dodano: Dzisiaj o 20:45 ]
o i jeszcze chciałabym tytuł piosenki która też jest z gatunku rocka alternatywnego/ pop rock. ale nie pamiętam nawet dobrze tego teledysku, pamiętam ze zapisałam sobie wykonawce, ale zgubiłam gdzieś tą kartkę ;/ nie pamiętam dobrze ale ten zespół miał nazwe złożoną z 2 par liter ale napewno nie chodzi mi o ac/dc tam chyba było jakieś d i g ale nie jestem w stanie tego odszukać ;/ noi w tym teledysku, ten wokalista i inni ludzie przebrali się za jakichś indianów i byli w jakiejś krainie, nie wiem jak to określić, poprostu chyba byli w niebie, bo tam były chmurki ;pp, oni pływali chyba tratwą w tych chmurach

tam chyba ten chłopak tam stał przed tą krainą tęczową i on był tylko w spodniach noi był umalowany jak indianin noi śpiewał coś tam nie pamiętam co ;pp
tam było ogólnie super xDD noi oni tam latali i jak już mówiłam było bardzo ciekawie ;dd potem przed jakimś zamkiem latającym w tych chmurach, on stał z jakąś kobietą indianką i ona niosła jakieś małe dziecko, potem podnieśli je do góry.
To było fajne, takie kolorowo schizy, oni byli jak takie dzieci kwiaty ;p