No to do rzeczy: Mam problem, ogólnie mówiąc z kompem (bo sam dokładnie nie wiem z czym...), podczas grania (w gry
 ) komp mi się wiesza (nie od razu, ale ostatnio bardzo szybko...), "zgrzyt" w głośnikach, obraz czasem coś tam mignie (takie jakby "łamanie" teksturek) i The end
 ) komp mi się wiesza (nie od razu, ale ostatnio bardzo szybko...), "zgrzyt" w głośnikach, obraz czasem coś tam mignie (takie jakby "łamanie" teksturek) i The end   Pozostaje mi ucisnąc magiczny przycisk (reset)
  Pozostaje mi ucisnąc magiczny przycisk (reset)  Na obudowie
 Na obudowie  Jeszcze bym to przeżył, ale jak często po takich uciskach pozostaje mi Format C: to nie wyrobie... A np.: Wczoraj wieczorem grałem i tak mi się 3 razy zrobiło co (około) 5min.
  Jeszcze bym to przeżył, ale jak często po takich uciskach pozostaje mi Format C: to nie wyrobie... A np.: Wczoraj wieczorem grałem i tak mi się 3 razy zrobiło co (około) 5min.  

Dobrze, że system nie padł.... Nie mam pojęcia, co może być tego przyczyną...

I do tego, teraz to mi się tak często robi... Że... EEee... Wiecie coś na ten temat
 I do tego, teraz to mi się tak często robi... Że... EEee... Wiecie coś na ten temat  Może wiecie co może być tego przyczyną
 Może wiecie co może być tego przyczyną  
P.S
Sorry za roztargnienie