Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z bitcometem • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Helium • Far Manager • PicPick Portable • PicPick • Steam • Any Burn • CurrPorts • Mozilla Firefox • Telegram Desktop Portable
od jakiegoś już czasu, gdy włączam bitcomet i coś z niego ściągam wyskakuja mi ataki Ddos w Kaspersky Antihacker i po kilku minutach od włączenia przestaje ściągać, rozłącza mi kompa od neta nawet strony nie działają , ale gdy bitcomet nie uruchamiam net ładnie śmiga cały czas, oco tu chodzi?
umnei ciagle wsytepuje ten problem zatanawiam sie czy poprostu antihacker blednie odzczytuje dzialanei programu a atak ddos wystepuje mi tylko gdy dziala p2p jak tego uniknac przeciez nei zrezygnuje z ochrony anrtywirusowej a............ z p2p tez raczje nei mam ochoty rezygnowac podajcei jakis sposob please
odpowiedź jest jedna....www.agnitum.com, www.agnitum.pl - niedrogie pakiety FireWall do kompletnego zabezpieczania przed wszystkimi atakami z zewnątrz i w Sieci +
trochę górniczy post, ale to szczegół:)