Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
willard • programosy.pl

• Ogłoszenie:

willard

Miejsce dla każdego kinomanka. Zwiastuny, opinie, recenzje, efekty specjalne. Kochasz Kino - weź udział w dyskusji :)

willard

Postprzez sed 02 Cze 2006, 16:52

reklama
mam dluzsza wersje od orginalu o dziesiec minut.dalem posta czy ktos niewie gdzie znalesc napisy do tej wersji w odpowiedzi dostalem ze mam sobie przesunac napisy w subtitle.naprwde prawdziwy geniusz mi doradzil i tylko nie wzial pod uwage ze co za przyjemnosc ogladac film poraz drugi.napisy przesunolem w okolo dziesieciu miejscach pare scenek mam bez tlumaczenia ale co tam.ciulowo ze film wyrywkowo musialem obejrzec nawet przy koncowce niepasowaly napisy.dla niektorych to frajda dopasowywac napisy do filmu dla mnie nie bo juz wiem co tam bedzie.takze jesli jeszcze raz dam posta ze szukam napisow do jakiegos filmu to nie chcialbym podpowiedzi od takich geniuszy wole zeby ten post zostal bez odpowiedzi a nie z bezsensowna podpowiedzia i zamknieciem tematu
sed
~user

Dołączenie: 26 Wrz 2004, 16:20
Miejscowość: Bydgoszcz
Pochwały: 1

Postprzez t0d 02 Cze 2006, 20:22

masz temat przyklejony - jezeli tam nie znajdziesz napisów to ich po prostu nie ma i bedziesz musial dopasowac

http://forum.programosy.pl/szukasz-napisow-do-filmu-zagladnij-tutaj--vt35768.html
rzekłem
Awatar użytkownika
t0d
~user

Dołączenie: 01 Lut 2006, 22:25
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 132

Powróć do Filmy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości