Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

toca race driver 3 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

toca race driver 3

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

Toca Race Driver 3

Postprzez pinki997 09 Mar 2006, 21:55

Witam mam pytanie jak mozna obejść to zabezpieczenie securom 7? Słyszałem że trzeba odpiąć napędy, ale czy jest jeszcze jakaś inna opcja. Próbowałem juz antiblaxem i innymi programami sd4hide. Mam alcohol 120%. Nie wiem czy to ważne aby podczas instalacji (a w zasadzie przed nią) ustawić w opcjach alcohola emulacje. proszę o pomoc. Z góry wielkie THX
pinki997
~user

Dołączenie: 20 Sty 2006, 20:02
Miejscowość: Strzelin

Postprzez vicher 09 Mar 2006, 21:57

pinki997 napisał(a):czy jest jeszcze jakaś inna opcja

NIE MA :!: :evil:
Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za treści w nim zawarte.
Awatar użytkownika
vicher
~user

Dołączenie: 31 Sty 2006, 20:39
Miejscowość: .........
Pochwały: 32

Postprzez pawfer 09 Mar 2006, 22:33

pinki997 napisał(a): securom 7

chyba Starforce jest w Toca Race Driver 3 :roll:
pinki997 napisał(a):jakaś inna opcja

Można ukrywac napedy roznymi programami ale nie zawsze to skutkuje.
pinki997 napisał(a):Słyszałem że trzeba odpiąć napędy

Jak dotad to jedyny skuteczny sposób aby pograc w gre zabezpieczona Starforcem.
Awatar użytkownika
pawfer
~user

Dołączenie: 17 Gru 2005, 15:23
Miejscowość: słupsk
Pochwały: 70

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości