Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
star wars: kotor • programosy.pl

• Ogłoszenie:

star wars: kotor

Informacje oraz porady dla sympatyków wirtualnej rozrywki.
Instalacja, opinie, solucje... Zapraszamy

Star Wars: KOTOR

Postprzez Buchmann 12 Sty 2006, 20:49

reklama
Szukałem i nie znalazłem takiego tematu więc założyłem nowy. Gra chodzi normalnie bez zarzutów(no nie do końca) lecz mam problem z dzwiękiem. Za każdym razem kiedy jest walka i są syrzały z blasterów słychać jakby takie echo wystrzałów... :roll: Gram w tą gre drygi raz i za pierwszym czegoś takiego nie było wieć to nie jest na pewno wina sprzętu bo od tamtego czsu nic się nie zmieniło. Jeśli ktoś miał taki sam problem lub umie rozwiązać ten niech napisze...
Buchmann
~user

Dołączenie: 18 Sie 2005, 13:39

Postprzez Rufus 12 Sty 2006, 20:52

Pewnie masz zintegrowana karte dzwiekowa :wink:
Przeinstaluj sterowniki do niej i przy okazji przeczysc rejestr mi kiedys to pomoglo przy innej grze :roll:
PoZdRaWiAm
Awatar użytkownika
Rufus
~user

Dołączenie: 27 Paź 2005, 21:45
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 202

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości