Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 samsung e250 • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Loom – Video Recorder for Chrome • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • AIMP • Far Manager • Bulk Image Downloader • Universal Media Server • Garden Planner
Siema. Mam pytanie co sądzicie o samsungu e250?? Jeśli można to wymiencie jego cechy i wady . Bo nie wiem czy kupic jego czy jakąś nokie :D:D <wyciete>
słaby aparat bo ma tylko 0,30 mpx, troche lipa bo zamiast Bluetootha powinnien mieć irde ponieważ wiecej telefonów ma irde niz Bluetootha ale tak to spoko tel
No więc tel. nie jest taki zły, ale wiadomo, że nokia będzie faworytem. Za te pieniądze masz nokie 6630 którą Ci szczerze polecę. Posiada ponadto symbian, a to rzecz bardzo fajna i przydatna w telefonie komórkowym.
Tu masz o niej całe info:
http://www.mobile.inspiracja.com/Nokia,6630,phone.php
Zerknij sobie jeszcze na 5200, 6680, N70.
cinek_1111 napisał(a):słaby aparat bo ma tylko 0,30 mpx, troche lipa bo zamiast Bluetootha powinnien mieć irde ponieważ wiecej telefonów ma irde niz Bluetootha ale tak to spoko tel
z tym to ja sie nie zgodze. Większośc telefonow zdecydowanie ma BLUETOOTHA i jest on lepszy od IRDY