to po prostu jestes pijawka i nie ma sie co dziwić.filipyo napisał(a):hehe zadnego jedynie to co teraz sciagam
filipyo napisał(a):nie jeste za NETEM
Co rozumiesz przez LOW i HIGH ????pacio6 napisał(a):Jeżeli jest za natem to logiczne ze ma lowID, a wogole w eDonkeyu nie ma low i high'ów
filipyo napisał(a):czefo mam zmienic wielkosc jak zmienie wielkosc to bendzie zle wygladac
Bo nie każdy użytkownik jest na NEO, stałce, itp. Są także zwykli modemowcy.....filipyo napisał(a):czefo mam zmienic wielkosc jak zmienie wielkosc to bendzie zle wygladac
fluid23 napisał(a):filipyo napisał(a):czefo mam zmienic wielkosc jak zmienie wielkosc to bendzie zle wygladac
ciekawe co na to nasza wladza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Robertj napisał(a):fluid23 napisał(a):filipyo napisał(a):czefo mam zmienic wielkosc jak zmienie wielkosc to bendzie zle wygladac
ciekawe co na to nasza wladza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Władza próbuje rozszyfrowac, co filipyo miał na myśli z resztą nie pierwszy raz. Człowieku pisz z sensem!!!
Nie KPW..... zrozum chłopie, że masz za DUŻE LOGO w podpisie... Skoro Ty nie KPW, to Władza Ci go usunie. Rozumiesz? ZAmniejsz i będzie wsio ok. A co do zminiejszania... Jak nie wiesz czym i jak - to poszukaj na forum....filipyo napisał(a):milaem na mysli to ze jak zmienie wielkosc na mniejsza to bendzie zle wygladac KPW??
kemot301 napisał(a):To w zasadzie nie jest prośba
kemot301 napisał(a):filipyo napisał(a):czefo mam zmienic wielkosc jak zmienie wielkosc to bendzie zle wygladac
To mam taką propozycje - nie do odrzucenia- wyłącz ten emblemat w profilu. To w zasadzie nie jest prośba.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości