Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

problem z tes 4 oblivion • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem z tes 4 oblivion

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

Problem z TES 4 Oblivion

Postprzez Mr.Bondik 26 Mar 2006, 16:37

Witam ściągnolem właśnie The Eldern Scrolls 4 Oblivion i mam następujący problem po uruchomieniu wszystko sie ładnie łąduje po kliknięciu w new game laduje mi sie tesz wszystko ładnie ale jak jusz sie zaladuje to mam następujący problem ekran robi sie bialy, gdy prubuje włączyć ekwipunek postaci lub coś innego to wychodzi mi do windowsa.
Licze na waszą pomoc.
Awatar użytkownika
Mr.Bondik
~user

Dołączenie: 08 Mar 2006, 10:09
Pochwały: 6

Postprzez krisu 26 Mar 2006, 16:42

a podałbyś konfiguracje kompa czy nie? :P
Awatar użytkownika
krisu
~user

Dołączenie: 16 Gru 2005, 22:39
Pochwały: 84

Postprzez stary* 26 Mar 2006, 16:45

krisu napisał(a):a podałbyś konfiguracje kompa czy nie?

jak masz poniże Athlona 2200 to nie ma o czym mowić + twoja karta nie spelnia Vertex Shader 3.0+, pixelShader 3.0+///...
Awatar użytkownika
stary*
~user

Dołączenie: 15 Kwi 2005, 12:40
Miejscowość: Ruda Śląska
Pochwały: 145

Postprzez jeff 26 Mar 2006, 16:45

Mr.Bondik napisał(a):ściągnolem

Mr.Bondik napisał(a): prubuje

Mr.Bondik napisał(a): jusz

Mr.Bondik napisał(a): tesz

napisz jeszcze raz po polsku
jeff

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości