Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem z ramem • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Glary Registry Repair • Glary Utilities Portable • Glary Utilities • PotPlayer • Free Music & Video Downloader • YT Downloader • Far Manager • Internet Download Manager (IDM) • PlayOn
Prosze o pomoc? po wyciągnieciu i założeniu z powrotem 512ddr ram na płyte komputer się uruchamia, ale na monitorze nic się nie wyświetla.Monitor podaje tylko informacje "No signal input" Żadnej informacji z biosa, nic po prostu czarna dziura.Sprawdziłem monitor, karte graf ,ram,HDD, zasilacz na innym sprzęcie i nic. co robić?
Athlon 2500+,radeon 9800pro,512ddr,płyta gigabyte7N400-SL (nForce2 ultra)
A włożyłeś ją dostatecznie mocno.. bo ja przy pierwszym wkładaniu włorzyłem ją za lekko i przed właczeniem kompa zobaczyłem że sie chwieje..
po obu stronach slotu masz takie "zatrzaski" oba muszą wejść we wgłębienia kości..
elsed napisał(a):próbowałem , na każdym z trzech wejśc
Trzech? A płyta ma te 3 sloty pod jeden rodzaj pamięci? Bo ja mam w swojej dwa SDRAM DDR i dwa SDRAM PC..
Podaj też taktowanie kości i możliwości szyny płyty głównej.. może są konflikty sprzętowe..
Ostatnio edytowany przez Reveler, 25 Kwi 2006, 12:53, edytowano w sumie 1 raz
Lost in the night, wandering alone.Try as I might to escape the fire, it never lets me go.Oh no, oh no, I've got to find a way. A way, a way, a way to rise above it all.
Nie musisz wykręcać tylko sprawdź na goglach parametry płyty.. nazwe chyba znasz?
Lost in the night, wandering alone.Try as I might to escape the fire, it never lets me go.Oh no, oh no, I've got to find a way. A way, a way, a way to rise above it all.