) i wymień paste termoprzewodzącą na jakiegoś Arctica. A jak chcesz kupić chłodzenie na Socket A to w tej chwili najbardziej się opłaca Pentagramy QVC-100 Cu. Ostatnio zanotowały duży spadek cenowy, a chłodzą całkiem przyzwoicie, takiemu Bartkowi dadzą rade bez problemu. W cenie też się zmieścisz
 ) i wymień paste termoprzewodzącą na jakiegoś Arctica. A jak chcesz kupić chłodzenie na Socket A to w tej chwili najbardziej się opłaca Pentagramy QVC-100 Cu. Ostatnio zanotowały duży spadek cenowy, a chłodzą całkiem przyzwoicie, takiemu Bartkowi dadzą rade bez problemu. W cenie też się zmieścisz 

Jarek napisał(a):procek też
 : www.komputronik.pl - 169 zlotych...w normalnej temp pokojowej : 21 stopni mam procka 24 stopnie w idle i 35 w stres
 : www.komputronik.pl - 169 zlotych...w normalnej temp pokojowej : 21 stopni mam procka 24 stopnie w idle i 35 w stres   

RAFHII napisał(a):co sadzicie o Pentagramie modelu nie pamietam ale jest to polaczenie miedzi z alu czyli Cu Al
RAFHII napisał(a):a propo tego radiatora na proca wystarczy taki zebym szedl ponizej 50

i efekt jest ale tera zwrocilem uwage na temp  plyty jest ona w okolicach 40 stopni czy to normalne? dodam ze radiator na plycie troche parzy nawet ; moja plytka to Asus A7V880
 i efekt jest ale tera zwrocilem uwage na temp  plyty jest ona w okolicach 40 stopni czy to normalne? dodam ze radiator na plycie troche parzy nawet ; moja plytka to Asus A7V880RAFHII napisał(a): temp plyty jest ona w okolicach 40 stopni czy to normalne

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości